BAŞKANIN MESAJI

Geri Eklenme Tarihi : 13-04-2020

 

Değerli Ortaklarımız;

2020 kara bir yıl olarak şimdiden tarih sayfalarında yerini aldı diyebiliriz. Yıl başından itibaren henüz 3,5 aylık bir süreç geçmiş olmasına rağmen sıkıntılar yakamızı bırakmadı. Uçak kazası, Elâzığ depremi, sınır ötesi operasyonlarda kaybettiğimiz gencecik Mehmetçiklerimiz ve tüm Dünyayla beraber Ülkemizde de hızla yayılan, yüzlerce vatandaşımızın ölümüne sebep olan ve hızı bir türlü kesilmeyen korona virüs pandemisi. Geldiğimiz noktada bu süreç birkaç ay daha sürecek gibi görünüyor, bu yüzden hem eczanelerimizde hem de yaşamsal alanlarımızda önlemlerimizi en üst seviyede almalıyız ve pandemi yok olana kadar titizlikle her gün hem eczane personellerimizi, hem yakınımızdaki insanları, hem de vatandaşlarımızı sık sık uyararak bu olaydan mümkün olduğunca hızlı bir şekilde kurtulmalıyız. Eczaneler 1.basamak Sağlık hizmet sunucularıdır ve 26.000 bin eczane, 75.000 bin çalışanıyla beraber bu süreçte canları pahasına fedakârca en ön safta yer almaktadırlar.

Değerli ortaklarımız; GEK olarak pandeminin ilk başladığı zamandan itibaren ortaklarımızın tüm ihtiyaçlarında yanında olduk. Dezenfektan hiçbir yerde yoktu GEK te vardı, eldivenler merdiven altlarında üretim yapan toptancılarda bulunuyordu GEK olarak 30 bin kutu eldiveni sizler için tedarik ettik. Gerek cerrahi gerek FFP maskeler süreç başından beri stoğumuzda eksik olmadı ve en önemlisi de ortağımızın vatandaşa uygun fiyatla satabilmesi için bu ürünleri çoğunlukla kâr koymadan eczanelerimize satışını yaptık ve hala da yapmaya devam ediyoruz. Depo içerisinde; sizlere ürünlerin geldiği kasaları ve araçlarımızı dezenfekte ediyoruz, eczanelerinize sevkiyatlar çalışanlarımız tarafından koruyucu tulum ve maskeler ile titiz bir şekilde yapılıyor. Şubelerimizin hepsinde giriş ve çıkışlarda ateş ölçümü yapıyoruz, temassız dezenfeksiyon cihazlarımız ile personelimizin temizliğine özen gösterip diğer tüm pandemi kurallarını hassasiyetle uyguluyoruz.

Pandemi sürecinde ortaklarımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Bölgede karantinaya alınan hiçbir eczanemiz şu ana kadar yok ve umarım bundan sonra da olmaz. Böyle bir durum oluşursa Yönetim Kurulumuz ortaklarımızın ödemelerinde gerekli kolaylığı sağlama kararını şimdiden almıştır. Ekonomik örgüt olarak kriz zamanlarında kaynaklarımız ölçüsünde ortaklarımızın hep yanında durduk, güçlenmesi için özellikle zam dönemlerinde ciddi destek olduk, geldiğimiz noktada gururla belirtiyorum ki bir tek GEK eczanesi bile ilave vadede değil, çalışan ortaklarımızın 4’te birinden fazlası peşin olarak çalışıyor. Yani sapasağlam bir ortak yapısı yarattık ama ihtiyaç olduğunda hep yanlarında olmaya devam edeceğiz. Pandemisiz günler dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum…

 

     Ecz. Tarkan BİR

Güney Ecza Kooperatifi

Yönetim Kurulu Başkanı

SS Güney Eczacıları Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi

Mesudiyet Mahallesi 112. Cadde No: 39 Akdeniz / MERSİN

0(324) 241 10 00

Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

© gek.org.tr | Güney Ecza Kooperatifi Bilişim Sistemleri | Tüm Hakları Saklıdır

Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin!

Facebook Instagram Linkedin X Youtube